Selectează limba

Despre SISSTERS

Dacă o faci frumos, frumos va fi! Ați auzit asta?

SISSTERS KiberSchool este o sferă în IT dezvoltată de proiectul KIBERone DevoGlobal, recunoscut de către ONU și UNESCO ca cel mai bun din lume în domeniul educației tehnologiilor digitale pentru copii. Este recunoscut ca fiind cel mai bun din Uniunea Europeană fiind acreditat de Microsoft și SAMSUNG. Operând în peste 20 de țări, inclusiv în America și Europa, și în peste 150 de orașe.

De ce SISSTERS ? 
Peste tot în lume, comerțul online ia amploare, afacerile se dezvoltă mai rapid cu ajutorul internetului, toate sferele vieții fiind conectate cu tehnologiile digitale, ceea ce înseamnă că fetele trebuie să fie în trend încă din copilărie și să nu se limiteze doar la TikTok și YouTube.


Începând de astăzi poți aplica talentele la crearea capodoperelor digitale, precum crearea magazinelor online elegante, aplicațiilor mobile, amenjarea paginii web, efectuarea de haine virtuale, spaţii interioare 3D, măști Instagram, editarea fotografii și videoclipuri, să faci chat bot-uri... și să obţii toate acele abilităţi pe care nu orice adul le deţine.

SISSTERS are peste 20 de domenii de dezvoltare..

SISSTERS se ocupă de design elegant, media și IT.

Despre tot ce contribuie la crearea și împachetarea unui produs digital într-un mod inedit.

Conform statisticii, cca 70% dintre elevii școlilor de IT sunt băieți. 

Fetele însă,  au nevoie de o abordare individuală a tehnologiei; au nevoie nu de coduri complexe și de  procesarea bazelor datelor, ci au nevoie să dețină competențe digitale moderne de bază.

Și, în general, întregul sistem are  scopul  ca toată lumea să posede cunoștințe digitale și să fie ușor de navigat. Și aceasta este cea mai izbitoare tendință ascendentă.

Vă puteți înscrie în orice moment al anului, în funcție de locurile disponibile.

Grupele se completează săptămânal, astfel încât un eventual participant se poate alătura la alți colegi unde va învața un program adecvat vârstei sale.

Certificat elaborat conform Cadrului Internaţional de Referinţă

La sfârșitul fiecărui an școlar, copilul primește un Certificat elaborat conform Cadrului Internaţional de Referinţă  în limba engleză și limba maternă.

Dacă vrei să  înveți, atunci vino  la SISSTERS!

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK